Главная
Регистрация
Вход
Субота
18.05.2024
08:55
Вітаю вас Гость | RSS
Щастинська обласна санаторна школа

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 51
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
освітній портал Педагогічна преса 

Міністерство освіти і науки України
  
Главная » Архів матеріалів

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ у Щастинській санаторній школі-інтернаті відсвяткували весело, яскраво, солодко...

... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: schastye_internat | Дата: 01.06.2018 | Коментарі (0)

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ! Чарівне, веселкове свято! В цей день всі дівчата в Щастинській обласній загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів стають красивішими. Та й хлопці їм не поступаються. До цього свята в закладі традиційно готується колективний флешмоб. А під час фотосесії діти зізнаються, що, одягаючи вишиванки, вони нібито доторкаються до давнини, гостріше відчувають себе часткою сильного, працьовитого, красивого українського народу. І аж перехоплює подих від гордості за те, що ми дбайливо зберігаємо стародавні традиції свого народу і втілюємо в життя сучасні, щоб передати наступним поколінням.

... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: schastye_internat | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0)

Патріотичному вихованню в Щастинській обласній загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів приділяється особлива увага. Перша декада травня має традиційну назву «Пам'ять про вас в нашім серці жива». Мета декади: поглибити та систематизувати знання учнів з питань визволення України від фашистських загарбників; виховувати почуття вдячності воїнам-ветеранам і почуття гордості за подвиг українського народу в роки війни.
У межах декади було проведено низку внутрішньошкільних заходів таких як виставка малюнків, викладка художньої літератури, відкритий захід для початкових класів, який підготувала вихователь 2-го класу Приходько Олена Миколаївна, відкритий захід для старших класів підготував учитель історії та вихователь 8-го класу Беденко Микола Федорович, учитель трудового навчання Наталя Миколаївна Соляник разом із учнями 6-го класу виготовляли червоні маки. 
Вихованці та педагоги ак ... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: schastye_internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

У квітні 2018 року БО «Благодійний фонд «Лелекера»» розпочав Всеукраїнський дитячий конкурс «Скажи: «Пластику – НІ! Зеленому майбутньому – ТАК!» - 2018 з нагоди відзначення Міжнародного Дня Землі, встановленого резолюцією Генеральної Асамблеї ООН № A/RES/63/278 і присвяченого у 2018 році актуальності проблеми пластикових забруднень у світі.
Фонд запросив до участі заклади дошкільної, позашкільної, середньої та професійної освіти, а також окремі групи активістів і дитячі організації екологічного спрямування. Територія проведення: вся Україна за виключенням окупованих територій Криму та Донбасу.
Метою цього конкурсу є розвиток екологічної самоосвіти, формування еко-культури у підростаючого покоління, підтримка і розвиток еко-волонтерства, формування та зміцнення взаємозв’язків між діями екологічного спрямування, громадянською активністю та благодійністю.&nb ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: schastye_internat | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

З 5 по 10 травня 2018 року в Щастинській обласній загальноосвітній санаторній школі-інтернаті І-ІІ ступенів працювала виставка «ГОЛОДОМОР, ГОЛОКОСТ, ГУЛАГ – трагедії ХХ століття на українській землі. Злочини тоталітарного режиму проти народу та людини», яка була організована в межах освітнього проекту «Виставка як освітній інструмент. Уроки трагедій ХХ століття в сучасній Україні. Спроби осмислення».
Організатори виставки, Інститут юдаїки під керівництвом Юлії Смілянської та Благодійний фонд «Дар», з 10 по 12 квітня провели триденний семінар для педагогів Луганської області в місті Сєвєродонецьк. А з 17 по 20 квітня за сприянням Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації відбулася серія тренінгів з підготовки дітей-гідів.
Вихованці Щастинської санаторної школи-інтернату повернулися з тренінгів із купою емоцій та нестримним бажанням якомога скор ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: schastye_internat | Дата: 14.05.2018 | Коментарі (0)

День довкілля, День Землі – свята, які не лишають байдужими жодного. Заходи, що традиційно відбуваються в цей день у Щастинській санаторній школі-інтернаті, об'єднують дорослих і малих. Прибирання території шкільної та навколишньої – ніяких суперечок, усі бажають зробити якомога більше. Усі відчувають свій вагомий внесок у поліпшення стану навколишнього середовища. Адже чиста земля – чисте повітря. Чистий та естетичний вигляд території, на якій ми перебуваємо переважну кількість часу, сприяє утворенню позитивних емоцій. Позитивні емоції, у свою чергу, допомагають працювати, творити, робити добрі справи. Зі святом вас, друзі!

... Читати далі »

Переглядів: 374 | Додав: schastye_internat | Дата: 22.04.2018 | Коментарі (0)

День цивільного захисту відбувся в Щастинській санаторній школі-інтернаті 20.04.2018. Педагоги та вихованці закладу протягом тижня ретельно готувалися до цього заходу: проводилися класні години, де вивчалися та відточувалися на практиці правила евакуації, тренувалися надавати першу допомогу постраждалим тощо. 
В день проведення заходу до школи були запрошені гості. Яскравий виступ агітбригади з пожежної безпеки продемонстрували учні загальноосвітньої школи №2. «Каланча» – так назвалася команда, яка і жартома і серйозно розповіла про такі важливі речі, як захист свого здоров’я та життя.
Представники 32-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Щастя ГУ ДСНС України у Луганській області завжди відвідують цей захід у нашій школі та демонструють роботу пожежної машини, розповідають про статистичні данні.
Для учнів 8-9-х класів відбулася зустріч з представниками Луганської ТЕС, під ч ... Читати далі »

Переглядів: 361 | Додав: schastye_internat | Дата: 21.04.2018 | Коментарі (0)

Вкотре дарує радість дітлахам Щастинської санаторної школи-інтернату Благодійний фонд "Дар". Хтось отримав нові речі, хтось іграшки, хлопці зраділи новим відеофільмам... А дошкільнята відтепер навіть у негоду зможуть розважатися на гірці не виходячі із групи. Дякуємо нашим друзям, співробітникам фонду, та всім тим, хто їм допомогає!

... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: schastye_internat | Дата: 03.04.2018 | Коментарі (0)

Канікули можно проводити не тільки із задоволенням, але і з користю. І не тільки для себе, а і для суспільства. Координатор центру психосоціальної адаптації м.Щастя Анастасія Ярошенко запропонувала вихованцям та педагогам Щастинської санаторної школи-інтернату пройти курсове навчання з першої домедичної допомоги "5 хвилин, які вирішують усе". 13 учнів старших класів залюбки прийняли пропозицію та разом із заступником директора з виховної роботи взяли участь у практичних заняттях. Курс, який тривав 8-м годин, викладав тренер психолог Ігор Жалковський. За цей час вихованці закладу мали змогу опрацювати навички серцево-легеневої реанімації, штучного дихання, зупинки кровотечі, розташування потерпілого у стабільному положенні та багато іншого. 
Діти успішно виконали всі завдання, відчули впевненність в тому, що коли потрібно буде, то зможуть надати допомогу. Отримали сертифікати. Та вирішили розповсюджувати і ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: schastye_internat | Дата: 03.04.2018 | Коментарі (0)

Нема часу для нудьги під час весняних канікул у Щастинській санаторній школі-інтернаті. Цікава зустріч для молодших школярів відбулася у літературній вітальні під назвою «Мудрий казкар з великим серцем».
Дітлахи мали змогу поповнити свої знання про творчість дитячого письменника К. І. Чуковського, познайомитися з історією створення деяких творів, пограти і відпочити у колі добрих друзів.
Маленькі хлопчики та дівчатка із задоволенням пірнули у світ казок, їх мудрість та красу.

... Читати далі »

Переглядів: 421 | Додав: schastye_internat | Дата: 02.04.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 »

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz